Beoordelingen van Golden Chopsticks Amsterdam

Recente recensies van Golden Chopsticks Amsterdam

4 sterren na 13 reviews

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op bestelling + eten droog en niet warm.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Tip gehad van een collega. Eend en kalfsvlees in pepersaus genomen. Waanzinnig lekker. Dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip Royal en Peking eend. Prima van temperatuur en heel smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, altijd goed!!!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen kreeft helaas laat ps aangegeven en bezorging was een half uur te laat ipv een kwartier te laat nadat ze belden op het oorspronkelijk verwachte tijdstip. Qualiteit/prijs kan beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , we hopen wel weer gauw in het Restaurant te kunnen eten waar mijn vrouw en ik al meer dan 25 jaar komen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar duurde 3u voordat het er was, veel te lang. Het eten was daardoor ook koud en moesten we zelf nog opwarmen. Nooit meer voor ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect zoals wij zijn gewend van Golden chopsticks de bezorging was een half uur te vroeg , maar wij waren al thuis en konden meteen eten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima in orde

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

No confirmation on receipt and processing of my order. Long wait 1h Bland and not very interesting food. Expected due to the association with Oriental city an Fulu to have a better experience.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel langer dan gezegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.